Planning De Goede Ree

Het verzorgingshuis De Goede Ree heeft plaats gemaakt voor de gelijknamige nieuwbouwwijk. De sloop van het verzorgingshuis heeft al plaatsgevonden. Nu is het tijd voor een nieuwe bestemming. De Goede Ree wordt opgedeeld in 3 fases. Alle 3 de fase zijn volledig uitverkocht en in aanbouw.

Start verkoop

Start verkoop

Alle 3 de fase in De Goede Ree zijn in verkoop gebracht. De woningen zijn verkocht. Er komt geen nieuw aanbod meer in deze wijk. 

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt. 

Start bouw

Oplevering

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst hebt getekend van je nieuwe woning: de oplevering. De meeste nieuwbouwprojecten hebben een bouwtijd van circa 1 jaar. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst. 

Laatste update? Lees het nieuws
Vragen? Neem contact met ons op