Verkoop De Goede Ree fase 1 gestart!

28 oktober '20

Het is zover: de verkoop van De Goede Ree fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot dinsdag 10 november 17.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar de pagina Woningen, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 extra bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Heb je al een wensenlijstje gemaakt? Dan kun je makkelijk vanuit je persoonlijke account je voorkeuren doorgeven. Je hebt tot dinsdag 10 november 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Ga naar de woningen
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 10 november 17.00 uur op maximaal 5 bouwnummers. Woensdag 11 november vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Meer over de verkoopprocedure
image alt

Download je brochure

Wil je graag een brochure hebben van jouw favoriete bouwnummer(s)? Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete woningtypes? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de woningtypes

Vragen?

Vanwege de huidige maatregelen rondom het corona-virus is het helaas niet mogelijk om een informatieavond te organiseren. Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met Krieger & Witte makelaars (0187 -  21 80 08), LiVastGo (0187 - 84 92 28) of onze verkoopadviseur Louise Platter (088 -712 28 77).

  Bekijk de woningen
  Lees alles over de verkoop