Update vanuit De Goede Ree

15 april '20

Het is enige tijd stil geweest rondom nieuwbouwplan De Goede Ree. Dat betekent niet dat we hebben stilgezeten. We hebben het plan verder geoptimaliseerd en uitgewerkt. Graag geven we je een update over de definitieve woningtypes in fase 1, de bijbehorende verkaveling en de planning.

image alt

Definitieve verkaveling en woningtypes

De verkaveling van de woningen in fase 1 is definitief en kun je onder andere bekijken in de interactieve kavelkaart hieronder. Er is 1 wijziging gedaan in de eerder getoonde verkaveling van fase 1. Het type 2 onder 1 kapwoning is aangepast in een zeer brede rijwoning van 6 meter breed. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 147 m2 en komen prachtig te liggen aan het park. Ook is de vrijstaande woning op de hoek van het park en de Langeweg een kwartslag gedraaid waardoor het een ware eye catcher is geworden. De levensloopbestendige woningen en rijwoningen van 4,8m en 5,4m zijn ook nog steeds in het plan te vinden. Bekijk de nieuwe schetsbeelden van de woningen nu op de pagina Woningen

Bekijk het woningaanbod

Zomer 2020 in verkoop

De verwachting is dat fase 1 in de zomer van 2020 in verkoop gaat. Ondertussen is de aannemer bezig met de technische uitwerking van de woning, worden er impressies gemaakt en zullen we steeds meer details communiceren over de woningen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur op de pagina Woningen. Zodra er meer informatie beschikbaar is sturen we je een e-mailnieuwsbrief. 

  Bekijk de woningen
  Neem contact op