Uitwerking De Goede Ree

2 juli '18

Donderdag 24 mei was de eerste informatieavond over het nieuwbouwproject De Goede Ree in Sommelsdijk. De opkomst in de showroom van Tieleman keukens was groot, waarbij veel positieve reacties op het ontwerp zijn gegeven. We hebben deze avond een goed beeld gekregen van de woonwensen. De komende tijd wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerking van de woningen. We geven je graag een update!

Appartementen en levensloopbestendige woningen

Tijdens de informatieavond bleek er veel interesse te zijn in appartementen in De Goede Ree. Deze worden dan ook verder ontwikkeld en uitgewerkt zodat het opgenomen kan worden in het plan. Daarnaast werd regelmatig de vraag gesteld of er levensloopbestendige woningen komen, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De mogelijkheden hiervoor worden nog verder onderzocht.

Binnenkort meer

Na de zomervakantie komt er meer informatie over de woningen in De Goede Ree. De verwachting is dat de eerste fase rond oktober in verkoop gaat. Alvast voorbereiden op de verkoop? Maak dan een account aan op de website en klik op het hartje bij de favoriete woningtype.

Lees meer over het account
  Bekijk de woningtypes
  Neem contact met ons op