Nieuw woningtype en nieuwe schetsen

23 oktober '18

Afgelopen zomer zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het verder ontwikkelen van De Goede Ree. Hierbij is goed geluisterd naar alle opmerkingen en wensen die zijn uitgesproken tijdens de informatieavond. Nieuwsgierig geworden? Aanstaande vrijdag presenteren we de nieuwe woningtypes op de website én op de Woon & Lifestyle beurs bij Tieleman keukens in Middelharnis.

2 fases

De verkaveling van het plan is inmiddels afgerond. Hierbij hebben we De Goede Ree verdeeld in 2 fases. In de eerste fase komen rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Daarnaast hebben we na de vele vragen over levensloopbestendige woningen een extra brede rijwoning toegevoegd. In deze woning is een slaapkamer en badkamer standaard op de begane grond. In fase 2 komen onder andere appartementen. Helaas heeft het ontwikkelen van het plan meer tijd gekost. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2019. 

Kom naar de Woon & Lifestyle beurs bij Tieleman

Aanstaande vrijdag en zaterdag (26 en 27 oktober) zijn wij aanwezig op de Woon & Lifestyle beurs bij Tieleman Keukens. Je bent vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur van harte welkom. In onze stand, net voorbij restaurant Werelds Inside, kun je kennismaken met de nieuwe woningtypes en verkaveling. We laten je de eerste schetsen en bijbehorende plattegronden zien. Uiteraard is het mogelijk om al je vragen te stellen. 

Blijf op de hoogte

De schetsen en de vernieuwde woningtypes worden aanstaande vrijdag ook op de website gepubliceerd. De komende maanden zetten we de nieuwe vanaf-prijzen, de kavelkaart en definitieve impressies online. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende onderaan deze pagina of maak een Mijn Eigen Huis account aan. 

Vragen? Neem contact met ons op
Interesse? Maak een Mijn Eigen Huis account aan