Makelaarsteam De Goede Ree bekend

23 november '18

Het makelaarsteam voor nieuwbouwplan De Goede Ree in Sommelsdijk is samengesteld. Hierbij is gekozen voor een samenwerking van twee lokale makelaars uit Sommelsdijk: LiVastGo Makelaardij en Krieger & Witte Makelaars. Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen makelaar Louise Platter.

Samenwerkingspartner

BPD en samenwerkingspartner Waal vinden het belangrijk om met een lokale makelaar haar nieuwbouw projecten te verkopen. Voor het plan De Goede Ree presenteerde LiVastGo en Krieger & Witte zich als twee enthousiaste kantoren met een goede kennis van het dorp en de omgeving. De twee jonge makelaarskantoren zoeken nu al regelmatig de samenwerking op. ‘Met een nieuw kantoor, een nieuwe website en de samenwerking met BPD en LiVastGO in nieuwbouwplan De Goede Ree, hebben wij alle redenen om uit te kijken naar een bijzonder en succesvol 2019.  Vol enthousiasme en positieve energie zullen wij ons inzetten om de klant centraal en tevreden te stellen’, aldus Danny Krieger van Krieger & Witte makelaars.

Ook Ton van der Linden van LiVastGo makelaardij kijkt uit naar de verkoop van de woningen; ‘We zijn jonge vernieuwende makelaars met ambitie die bereikbaarheid, betrouwbaarheid, kwaliteit & service hoog in het vaandel hebben staan.’ De eerste fase in De Goede Ree gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop.

(Op bovenstaande foto v.l.n.r. Jan Witte, Danny Krieger, Ton van der Linden, Dineke van der Linden en Louise Platter)

Aangepast plan

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de uitwerking van het plan De Goede Ree. Hierbij is onder andere het woningaanbod aangepast naar aanleiding van de informatieavond in mei bij Tieleman Keukens. De grootste wijzigingen aan het plan is het toevoegen van een extra brede rijwoning, waardoor er standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond is, en een appartementencomplex. Het nieuwbouwplan komt op de voormalige locatie van het verzorgingstehuis De Goede Ree, deze is inmiddels gesloopt.  Vanaf nu is het ook mogelijk om met beide makelaars contact op te nemen bij vragen over het nieuwbouwproject.

Interesse? Bekijk de woningtypes
Vragen? Neem contact met ons op