De vaart zit er weer in bij De Goede Ree

30 april '18

Even was het stil rondom De Goede Ree in Sommelsdijk. Maar daar komt op korte termijn verandering in. Op 24 mei is er een informatieavond! Dan worden de voorlopige plannen gepresenteerd. Daarbij kunnen aanwezigen hun mening geven en wensen kenbaar maken. Deze worden ter harte genomen. Zo sluit de nieuwbouw straks nog beter aan bij wat geïnteresseerden zoeken.

De Goede Ree wordt ontwikkeld door BPD en Waal. Ontwikkelingsmanager René Schepers van BPD “We zijn blij met deze samenwerking en kijken ernaar uit dit plan in verkoop te brengen. John de Geus, commercieel directeur bij Waal, vult enthousiast aan: ”We werken vaker samen en dat maakt dat we inmiddels dezelfde taal spreken en snel kunnen schakelen. Bij dit plan gaan wij het voorlopig ontwerp verder uitwerken tot een uitvoerbaar plan. BPD verzorgt de communicatie en verkoop, wij spreken de kopers na het tekenen van de koopovereenkomst.”

image alt

Inside job

John woont in Sommelsdijk. Hij is dan ook onverdeeld enthousiast over de nieuwbouwlocatie. “Sommelsdijk en Middelharnis is een tweelingdorp met uitstekende voorzieningen, zoals het winkelaanbod op D’n Diek, de veelheid aan scholen en een goede bereikbaarheid. Bijna stedelijk in aanbod en toch woon je hier op-en-top dorps. De Goede Ree ligt op één van de mooiste plekken in dit dorp.”

image alt

Historie vindt zijn weg in de nieuwbouw

Eerst stond hier verzorgingshuis De Goede Ree. Sterk verouderd en hergebruik was niet mogelijk. Het plan voor de sloop viel niet bij iedereen in goede aarde, omdat men bang was een stuk historie kwijt te raken. Het leuke is dat we elementen van de oude bebouwing en sfeer terug gaan brengen in de nieuwbouw. Inmiddels wordt er met smart op gewacht!

Het woningaanbod

In de Goede Ree komen eengezinswoningen in een rij, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. In totaal ongeveer 65 woningen. Omdat er volgens het bestemmingsplan 80 woningen mogen komen én er mogelijk vraag is naar gelijkvloers wonen, willen we onderzoeken of een kleinschalige appartementengebouw een optie is. Deze vraag leggen we voor tijdens de informatieavond.

Maatwerk voor iedereen

Als je de vrijheid hebt om bepaalde wensen door te voeren, voel je je straks thuis. Daarom krijgen alle kopers maatwerkgesprekken met een woonconsultant bij Waal. Ze bekijken de woning 3D en bepalen waar wanden, deuren en stopcontacten moeten komen. John: “Doordat we slim engineeren en bouwen, kan dit zonder dat er hoge kosten aan verbonden zijn. Dit extra stukje service vinden we heel belangrijk.”

Informatieavond

Donderdag 24 mei is er tussen 18.30 en 20.00 uur een informatieavond bij Tieleman Keukens (Korendreef 15, Middelharnis). Deze avond kun je je mening geven over de ontwerpen en je wensen met ons delen. Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop net na de zomervakantie. John zegt tot slot: “Waal is een innovatieve bouwer. Dat betekent dat de klant centraal staat en dat we zo min mogelijk verspillen. Ook tijd! We bouwen degelijk en snel. Daardoor kunnen kopers snel genieten van hun nieuwbouwwoning en blijft de overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt.”

  Lees meer over de bereikbaarheid
  Bekijk het laatste nieuws