Voorzieningen in De Goede Ree

Even op de fiets een boodschap doen, wandelend naar school gaan of voor de deur op de bus stappen. Het kan straks allemaal vanuit De Goede Ree. In de wijk vermaken de kinderen zich in de speeltuin op het centrale plein. En wie van vissen houdt, gooit zijn hengel uit in de visvijver.

image alt

Perfecte ligging

Het grote voordeel van wonen in De Goede Ree is de ligging. Aan de overkant van de Langeweg sta je namelijk al in het tweelingdorp Middelharnis. Hier vind je een enorme hoeveelheid voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een winkelcentrum, primair en voortgezet onderwijs, banken, restaurants, sportcomplexen, gezondheidszorg, de bibliotheek, de weekmarkt, musea en kinderopvang. Zomaar een kleine greep uit het omvangrijke voorzieningenpakket.

image alt

Het terras op!

In het sfeervolle haventje van Middelharnis strijk je op een mooie dag neer op één van de terrasjes. Hier drink je gezellig een kopje koffie met uitzicht op de boten. Of fiets in een kwartiertje naar het strand van Middelharnis voor een ijsje of patatje mét een fantastisch uitzicht!

image alt

Relax en ontspan

Op het eiland Goeree-Overflakkee is een hoop te beleven. Het eiland is omgeven door water en heeft vele natuurgebieden, ga dus vogels spotten of trek de natuur in met je fiets. Ook zijn er 12 draaivaardige molens te vinden in de omgeving, zoals molen De Korenbloem in Sommelsdijk. Je kunt deze bezoeken als de wieken draaien. Ben je sportief? Ga dan het water op om een van de vele watersporten te beoefenen of sla een balletje op golfbaan Catharinenburg.

Wonen in De Goede Ree? Bekijk het woningaanbod
Benieuwd naar de laatste update? Bekijk het nieuws