Dorps wonen in De Goede Ree

Wonen in een groene omgeving met een bijzondere historie. Centraal in het dorp Sommelsdijk en omringd door voorzieningen. En op een steenworp afstand van het Haringvliet. Het kan straks in één van de nieuwbouwwoningen van De Goede Ree. Hier ontspan je bij de vijver in het park of geniet je van spelende kinderen op het centrale plein.

image alt

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

De Goede Ree wordt straks een fijne plek voor jong en oud. Een buurtje met veel groen en ruimte om te spelen, maar ook de plek waar je je heerlijk terug kunt trekken in je nieuwe thuis. De woningen in fase 1 en 2a zijn allemaal verkocht. De verkoop van de 24 appartementen in fase 2b is gestart op dinsdag 19 oktober en is nagenoeg uitverkocht. Ook hier wonen? Bekijk op de pagina Woningen de beschikbaarheid.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Een plek vol herinneringen

Wie heeft er geen herinneringen aan het voormalige verzorgingshuis De Goede Ree? Op de plek waar 60 jaar lang bewoners op een prettige verzorging konden rekenen, worden voorbereidingen getroffen voor een nieuwe woonomgeving. In de plannen is met zeer veel respect omgegaan met de historie van deze locatie. Waardevolle elementen van het gebouw zie je straks terug in de wijk. Zoals bijvoorbeeld de karakteristieke voorgevel met trap en de pilaren bij de entree. Ook blijft het vele groen behouden. 

Wonen in De Goede Ree? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem contact met ons op